dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 

to put everything in balance is good
to put everything in harmony is better

Victor Hugo

dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
   
 
dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 
 


Het creëren, leveren en continu optimaliseren van de kwaliteit van uw organisatie is een eerste vereiste om succesvol te zijn. In de wereld van de zakelijke dienstverlening én in de wereld van toerisme en recreatie zou de zorg voor kwaliteit het belangrijkste aandachtspunt moeten zijn. dertig32 biedt directie en management de benodigde kennis en ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken.

kwaliteit
Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met communicatie en marketing. Nadenken over kwaliteit is de eerste stap richting een goed functionerend bedrijf. Uw doelgroep kan immers pas geformuleerd worden, als u weet welk niveau uw organisatie kan bereiken. Straalt uw bedrijf uit, wat het volgens u uit moet stralen? Biedt u een hoogstaand product? dertig32 denkt graag met u mee over de wijze waarop u uw dienstverlening kunt optimaliseren. Zij maakt zichzelf tijdelijk een onderdeel van uw organisatie, beoordeelt vanuit die positie uw mogelijkheden en signaleert uw kansen.

klantgerichtheid
Aangezien kwaliteit direct gerelateerd is aan de verhouding tussen klant en gastheer, traint dertig32 u en uw medewerkers op het gebied van klantgerichtheid, kwaliteit en dienstverlening. Haar standaard kwaliteitseisen zijn hoog. Haar blikveld is breed. Goedlopende organisaties helpt zij bij de optimalisatie van hun dienstverlening, startende bedrijven begeleidt zij op basis van ‘no cure no pay’ op de weg naar succes. Zij draagt graag bij aan het welslagen van uw bedrijf.

 
       
   
dertig32 - úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën
   


Privacy Statement
| Web design door KINET e-Solutions