dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 

it is threads, hundreds of tiny threads
which sew people together through the years

Simone Signoret

dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
   
 


Bedrijven en organisaties, die werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening en in de wereld van toerisme en recreatie, adviseert en informeert dertig32 graag over de mogelijkheden en het effect van innovatief handelen. dertig32 verricht veelvuldig opdrachten op het gebied van toerisme en regionale ontwikkeling in Nederland en Europa en heeft zo een ruime kennis en ervaring opgebouwd. Zij biedt ondersteuning op elk gewenst terrein en begeleidt u bij het verwezenlijken van uw ideeën. Als zogenaamde ‘ideeënpercolator’ bezit zij het talent uw ideeën te filteren en er structuur in aan te brengen.

netwerk
dertig32 is onderdeel van een uitgebreid en divers netwerk. Zowel zakelijk als persoonlijk heeft zij contact met mensen op alle denkbare functies in uiteenlopende branches. Dit biedt de mogelijkheid kennis te vergaren en mensen met elkaar in contact te brengen op de momenten dat dit voor u een toegevoegde waarde heeft. Zie dertig32 als makelaar van informatie, als úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën.

samenwerkingsverbanden
dertig32 werkt graag met mensen samen. Rondom haar bevindt zich een kring van deskundigen, die op elk gewenst moment kan meedenken en -ontwikkelen. Deze kring werkt zowel nationaal als internationaal.

PG018
Wie al eerder met dertig32 heeft samengewerkt, heeft naar alle waarschijnlijkheid kennisgemaakt met zakelijk partner Willem Brandenburg van advies- en organisatiebureau PG018. Dit unieke samenwerkingsverband is abrupt geëindigd door het onverwachte overlijden van Willem Brandenburg, in de zomer van 2006. Een overzicht van gezamenlijk uitgevoerde opdrachten vindt u in het portfolio.

 
       
   
dertig32 - úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën
   


Privacy Statement
| Web design door KINET e-Solutions