dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 

to be or not to be is not a question of compromise
either you be or you don’t be

Golda Meir

dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
   
 
dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 
 


Coaching in het kader van loopbaanbegeleiding is er voor mensen die een bepaald carrièrepad gekozen hebben en zich afvragen of zij de juiste keuzes gemaakt hebben. Én voor diegenen die op een kruispunt staan en een nieuwe carrière overwegen. Kortom, voor de student, de beginnende ondernemer en voor de ervaren zakenman. Heeft u behoefte aan iemand die met u meekijkt en uw keuzes toetst? dertig32 praat graag met u over de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw toekomstbeeld.

specialisme
dertig32 is goed thuis in de zakenwereld en in de wereld van toerisme en recreatie. Zij kent het klappen van de zweep en is goed in staat mensen te begeleiden op hun carrièrepad. dertig32 voorziet u van de informatie en het advies dat u nodig hebt om de gewenste positie te bereiken. Zij schetst wat er van u verwacht wordt. Ook als u op een tweesprong bent beland en niet zeker weet of u in de gekozen branche verder wilt, is zij de juiste gesprekspartner.

de begeleiding die u wenst
Loopbaanbegeleiding kan een project zijn van een aantal maanden, waarbij u regelmatig contact met dertig32 heeft. U kunt er ook voor kiezen elk half jaar een afspraak met dertig32 te maken om samen te kijken of datgene waarvoor u gekozen heeft daadwerkelijk uitkomt.

 
       
   
dertig32 - úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën
   


Privacy Statement
| Web design door KINET e-Solutions