dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 

initiative is doing the right thing without being told

Victor Hugo

dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
   
 
dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 
 


De wereld van de vrije tijd is één van de specialiteiten van dertig32. Zij is gefascineerd door de wereld van het welbevinden van de mens en draagt graag bij aan het succes van bedrijven en mensen in deze branche. Vernieuwing is de kern van haar dienstverlening. dertig32 helpt u graag bij het nadenken hierover en het uitvoeren hiervan.

innovatief meedenken
dertig32 kent de producten, die in aanmerking komen voor innovatie, en denkt graag mee over de manier waarop uw bedrijf met innovatie om zou kunnen gaan. Juist in de wereld van de vrije tijd zoekt zij continu naar de mogelijkheden en denkbare toepassingen van innovatie. dertig32 begeleidt u bij het verbeteren van uw producten en diensten. Het deelnemen aan een innovatieve reis kan daar een goede aanvulling op vormen.

innovatie van denken
dertig32 ontdekt graag samen met u hoe u de toekomst welkom kunt en wilt heten. dertig32 wordt geïnspireerd door uw nieuwsgierigheid. Met plezier helpt zij diegenen die het lef hebben datgene te doen, waarvan zij vinden dat het gedaan moet worden. Ergo; diegenen die niet dezelfde keuzes maken als andere bedrijven, maar kiezen voor hun eigen ideeën, omdat zij in zichzelf geloven.

 
       
   
dertig32 - úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën
   


Privacy Statement
| Web design door KINET e-Solutions