dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 

the whole object of travel is not to set foot on foreign land
it is at last to set foot on one's own country as a foreign land

Gilbert K. Chesterton

dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
   
 
dertig32 :: het bureau voor advies, coaching en innovatie
 
 


Om u meer inzicht te geven in ‘innovatie buiten de grenzen van uw werkgebied’ organiseert dertig32 reizen op maat. Door open te staan voor de werkwijzen van andere landen en culturen en oog te hebben voor details, maakt u kennis met een scala aan mogelijkheden. Deze kunt u daar waar gewenst toepassen binnen uw eigen bedrijf of organisatie.

innovatie bij de buren
De innovatieve reizen staan in het teken van het opdoen en uitwisselen van kennis. Van begin tot eind. dertig32 is in staat u datgene te laten zien wat u nog niet kent, maar wat wel belangrijk is voor uw bedrijfsvoering. Tijdens uw reis maakt u ook kennis met ‘minder effectieve’ werkwijzen en producten. Juist deze afwisseling kan de inspiratie leveren, die u nodig hebt.

geselecteerd gezelschap
Uw reis en uw reisgezelschap zijn zorgvuldig samengesteld en op elkaar afgestemd. De mensen die deelnemen aan de reis bepalen in grote mate het succes. De informatie die u zoekt, kan zich immers ook bij een van uw reisgenoten bevinden. Een nieuw inzicht kan ontstaan door met hen van gedachten te wisselen.

 
       
   
dertig32 - úw intermediair voor kennis en innovatieve ideeën
   


Privacy Statement
| Web design door KINET e-Solutions